085 536 3616
 
Home Scannen Contact Tarieven Hulp op Afstand

Classificatie

Bent u nog old-school, dan werkt u misschien nog met ordners en tabbladen. Bent u al meer op computers gericht en werkt u al digitaal, dan werkt u waarschijnlijk met een aantal software pakketten, zoals Outlook en Dropbox, of de Google equivalenten. Beide systemen, ordners of digitale mappen, hebben twee grote nadelen. U kunt een bericht of document maar op één plaats tegelijk opslaan en terugzoeken betekent dat u zelf goed moet onthouden waar u het bericht of document gelaten hebt.

Centridox heeft daar een enorme verbetering in aangebracht. Centridox stelt het bericht of document centraal en koppelt aan dat bericht of document diverse eigenschappen. Naast een eigenaar, autorisatie voor anderen, of het is gelezen en of het is afgehandeld, koppelt Centridox er de eigenschap "classificatie" aan. Een classificatie is een eigenschap van het document waarop u het document wilt kunnen terugvinden.

Enerzijds bent u vrij om zelf uw classificaties te bedenken en aan te passen. Anderzijds kunt u, al dan niet automatisch, die classificaties aan elk bericht en document toekennen, zodat u die berichten snel kunt terugvinden op basis van die classificaties.

Hoe werkt dat? In Centridox zijn er meerdere berichten lijsten met aangehechte documenten. In al deze lijsten kunt u de classificatie filter oproepen. Klikt u een classificatie aan, dan filtert de lijst zich naar deze classificatie. U kunt filteren op meerdere classificaties, waardoor heel fijnmazig uw berichten en documenten kunt terugvinden.

In onderstaand voorbeeld ziet u hoe de classificatie filter uit 6065 berichten er 5 heeft gefilterd op basis van de classificatie "Inkomende factuur".